VAN STEEN

Badkamer en Sanitair

Is uw badkamer of douche toe aan renovatie? Of zoekt u een loodgieter voor uw nieuwbouwproject? Ook u kan van uw badkamer een plaats maken die functioneel is ingericht én waar het fijn vertoeven is. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw project.

Zowel voor nieuwbouw, kleinere renovatieprojecten als totaalrenovatie van uw badkamer kan u een vrijblijvende prijsaanvraag doen. Omdat we een badkamer willen creëren op maat van uw noden, de praktische en technische mogelijkheden van de ruimte, uw budget en de stijl die u mooi vindt, komen wij graag eerst langs voor een plaatsbezoek en een persoonlijk gesprek. Nadien kan u, al dan niet begeleid door ons, een bezoek brengen aan de toonzaal van onze groothandelaar waar u bijgestaan wordt met deskundig advies in de keuze van uw sanitaire materialen en toestellen. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte. 

Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor kleinere herstellingswerken aan uw sanitair zoals het herstellen of vervangen van kranen, toilet, lavabo, waterleidingen, …